TOTALLEVERANDØR AF TRÆPLADER TIL INDUSTRI OG BYGGERI

Vi råder over en af branchens største savekapaciteter, og kan levere træbaserede plader som helplader eller opskåret i ønskede fixmål – lige fra 20 mm til 5.600 mm.

Færdige produkter klar til montering

B2B levering af forarbejdede plader med udfræsning, forsegling eller lakering. De færdige plader er klar til montering på byggepladsen eller i industrien. På denne måde sparer I et led i produktionen.

Bo Heilskov
Head of sales

+45 96165640
bh@hem-group.dk

Hvorfor skal du vælge HEM?

Som kunde hos HEM Group får du glæde af 30 års erfaring med levering og forarbejdning af træplader. Vi er totalleverandør af alle former for plader til industri og byggeri, og vores store hold af eksperter står altid klar med den bedste rådgivning.

Dine fordele
  • Færdige produkter som er klar til montering
  • Mulighed for udfræsning, forsegling eller lakering
  • Kort leveringstid og effektiv produktion
  • Fokus på klima og bæredygtighed
  • Over 30 års erfaring

Plader til alle brancher

Køkkenbranchen
Emballagebranchen
Inventarbranchen

Bygge- og entreprenørbranchen
Bestonbranchen
Møbelbranchen

Kort leveringstid og høj leveringssikkerhed

Vores savekapaciteten er fordelt på flere store industrisave, hvilket sikrer stor fleksibilitet og høj leveringssikkerhed. Hos HEM Group arbejder vi med korte leveringstider så vi undgår plads- og likviditetskrævende lagerbindinger.

Alle ordrer ekspederes effektivt, så de hurtigt kan sendes ud til vores kunder. Vi afsender ordrer til hele landet flere gange ugentligt. Vi fokuserer på at effektivisere vores processer og minimere spild, hvilket både kommer os selv og vores kunder til gode.

Hele og opskårne plader 

Hos HEM Group importerer vi træbaserede plader fra hele verden. Når produkterne ankommer til Danmark forarbejdes de på vores lagre i Aarhus og Hem ved Skive eller sendes direkte ud til vores kunder i hele Danmark.

Klima og bæredygtighed

Hos HEM Group har vi fokus på bæredygtighed. Vores branche spiller en stor rolle i påvirkningen på miljøet. Vi fokuserer målrettet på den positive påvirkning som følge af brugen af træ, bæredygtig skovdrift og bæredygtige løsninger indenfor byggebranchen.

Vi prioriterer miljøet og stiller dermed krav til os selv og vores leverandører af træbaserede plader. Mere end 90 % af vores træbaserede plader er FSC- eller PEFC-certificeret.

Det siger vores kunder

Kontakt os

Vil du høre mere om hvordan HEM kan være med til at optimere jeres processer, trimme jeres bundlinje og sikre at I kan overholde jeres deadlines, så kontakt Bo Heilskov.

Bo Heilskov
Head of sales

+45 96165640
bh@hem-group.dk