Triarca A/S

Keld Nebel Jørgensen, Quality Manager

Triarca er en af Skandinaviens førende producenter af højkvalitets kapslinger til el, kommunikation og fiber.

Vi har lavet en meget nøjagtig kravspecifikation til HEM, som de efterlever, og det giver os og vores kunder tryghed.

“Det giver os tryghed”

Pladerne vi køber ved HEM, er en af de helt essentielle dele i vores kommunikations skabe. Når først alle delene i et skab er færdig monteret, er det besværligt og bekosteligt at komme ind til selve pladen igen. Ydermere sidder pladerne i ventilerede skabe udendørs, hvor de særligt i de nordiske lande er udsat for regn og fygesne. Da de skal sidde der i rigtig mange år, stiller det store krav til pladernes høje kvalitet

“Styr på certificeringerne”

Det er ultimativt vigtigt, at der er fuldstændig styr på certificeringerne. Kunderne ved godt, at tingene har en levetid, men har behov for at vide præcis, hvilken kvalitet de køber.

Det er helt essentielt for os, at der leveres præcist iht. vores specifikationer, og at der leveres til aftalt tid, det er i virkeligheden de to vigtigste hensyn! Vi hører aldrig om leveringsproblemer fra HEM. Vores kunder er bl.a. de store fiber selskaber, og det, at vi med sindsro kan beskrive certificeringerne overfor vores kunder, giver stor værdi. Bæredygtighed kommer tromlende indover nu, så det er virkelig noget der tæller for os.